Kategorier
renovering

Videoovervågning kom i gang i dag

Der er ingen tvivl om, at det er voldsomt frustrerende at møde op til en virksomhed om morgenen, der har haft indbrud i nattens løb. Videoovervågning er en effektiv partner i kampen mod indbrudstyve, dels fordi det virker præventivt at opsætte videoovervågning og dels fordi videoovervågning kan levere entydige beviser i tilfælde af indbrud.

Klik på knappen herunder, hvis du gerne vil have 3 tilbud fra 3 uafhængige leverandører af videoovervåg i løbet af tre dage.

Videoovervågning
Bestil 3 tilbud på Videoovervågning »

Hvor er videoovervågning forbudt?

De fleste steder på privat grund, må man gerne opsætte videoovervågning. Der er dog visse undtagelser, fx må man ikke opsætte videoovervågning på steder hvor;
– kameraet peger ud mod offentlig gade eller vej
– hvor kameraet filmer medarbejdere i virksomheden

Alle andre steder i virksomheden er det ikke kun lovligt, men også en rigtig god idé at sætte videoovervågning op, så du er med til at sikre dine værdier mod tyveri.

Kontakt 3tilbud.dk i dag og få 3 uafhængige tilbud fra 3 forskellige leverandører af videoovervågningsudstyr i løbet af få dage. Alt hvad du herefter skal gøre er i ro og mag at finde den leverandør, der bedst lever op til dine forventninger og tage kontakt til firmaet. Det er da nemt.