Kategorier
renovering

Vedligeholdelsesplan for andels- og ejerboligforeninger

De fleste Ejer- og andelsboligforeninger vil have gavn af en vedligeholdelsesplan med et fastlagt, langsigtet mål for ejendommen. Har I brug for en vedligeholdelsesplan til jeres andels- eller ejerboligforening, kan I ved at klikke på knappen herunder, få 3 uafhængige tilbud på opgaven fra 3 forskellige firmaer. Inden for 3 arbejdsdage har I tilbuddene på mail og så er det bare at vælge, hvilket firma, der skal klare opgaven for jer.

Vedligeholdelses plan få 3 uafhængigge tilbud
Få tilbud på en vedligeholdelsesplan nu

Vedligeholdelsesplan

Det tager tid at udarbejde en vedligeholdelsesplan for en andels- eller ejerboligforening, men det er besværet værd at gøre det, da planen er en forudsætning for en økonomisk rentabel drift af ejendommen.

En vedligeholdelsesplan skal udformes, så den indeholder alle planlagte arbejder i en fastlagt årrække frem i tiden. Undervejs, typisk hvert 3. år skal planen opdateres, så nye arbejder kan tilføjes og så der evt. kan flyttes rundt på planlagte arbejder pga. fx hårdt vejr.

Forebyggelse frem for reparation

Med en vedligeholdelsesplan slipper foreningen for ubehagelige overraskelser i form af et tag, der pludselig skal skiftes eller en kælder, der skal have omfattende renovering pga. fugtskader i fundamentet. Sådanne ting opdages i tide, når foreningen har en vedligeholdelsesplan og arbejdet kan således påbegyndes inden skaderne opstår.

Det giver tryghed i foreningen at vide, at der bliver holdt øje med ejendommen og at alle vedligeholdelsesarbejder bliver udført efter en nøje udtænkt tidslinje.

Hvor skal vi starte?

Først skal jeres ejendom have et serviceeftersyn, hvor en byggesagkyndig gennemgår ejendommen fra kælder til kvist og noterer evt. skader, mangler og mulige skader. Dernæst udarbejder den byggesagkyndige en tilstandsrapport, der så ligger til grund for udarbejdelsen af vedligeholdelsesplanen for ejendommen. Vedligeholdelsesplanen giver ikke kun foreningen tryghed, den giver også et overblik over de udgifter, der de næste mange år vil være forbundet med at vedligeholde ejendommen.

Har I lyst til at få udarbejdet en plan for lige netop jeres ejendom, så klik på knappen herover, udfyld formularen og få 3 uafhængige tilbud på opgaven indenfor tre arbejdsdage.