Kategorier
administration

Tilbud på ejendomsservice

Når vi taler om ejendomsservice, er der stor forskel på, hvad de forskellige firmaer tilbyder. Nogle har valgt kun at inkludere trappevask og vinduespolering i deres ejendomsservice, mens andre laver så forskellige ting som hækkeklipning, snerydning, gårdvedligehold og meget andet. Hos 3tilbud.dk kan du skrive præcis, hvad du har brug for at din ejendomsservice skal indeholde og så få 3 uafhængige tilbud på din opgave. Det er da nemt.


Ejendomsservice få 3 uafhængigge tilbud

Ejendomsservice i byen?

Ligger ejendommen i byen, er trappevask, snerydning, gård- og gaderenhold og evt. vinduespolering ydelser, der ville være naturlige at inkludere i ejendomsservicen. Ting som bortkørsel af storskrald og tømning af skrald kunne også være muligheder.

Mange ejendomsservice-firmaer laver full-service aftaler med fx andelsboligforeninger eller ejerforeninger om, at firmaet ordner alt, hvad der må komme af opgaver og sågar også ringer efter håndværkere, hvis det skulle blive nødvendigt. Vælger man sådan en aftale, fungerer firmaet som vicevært for ejendommen og firmaet har således også direkte kontakt til beboerne i tilfælde af fx problemer med lys i opgangen eller luft i varmesystemet.

Ejendomsservice på landet?

På landet er ejendomme oftere omgivet af store, grønne områder, end de er i byerne. Det kan betyde, at man bør overveje, om ting som hækkeklipning, græsslåning, beskæring af træer og buske m.m. skal indgå i ejendomsservice-aftalen.

Er der tale om ældre-boliger eller boliger for handicappede, kan man udvide aftalen så den også omfatter generelt opsyn med området, telefonomstilling og evt. posthåndtering.

Frit valg på alle hylder

Mulighederne er mange for at sammenstykke lige præcis den aftale, der passer til ejendommen. Det kræver blot, at man aftaler med ejendomsservice-firmaet, hvad der skal indgå i aftalen og med hvilket interval fx vinduespolering, trappevask osv. skal foregå.

Opret opgaven her på 3tilbud.dk og indenfor 3 arbejdsdage har du 3 uafhængige tilbud på opgaven. Det er en god idé at være tydelig i din beskrivelse af opgaven – så har firmaerne, der svarer dig, bedre mulighed for at komme med et passende tilbud. Skriv også gerne, hvis du har et forventet budget, så de forskellige firmaer kan se, om deres tilbud er relevante for lige netop dig.