Kategorier
renovering

Sådan får man tilbud fra håndværkere

På vores søster side abgruppen.dk har vi lavet en god guide til hvordan man gør når man skal have tilbud fra håndværker. I guiden kan du bl.a. finde forklaring på hvad forskellen på et tilbud og et overslag. Der er links til gode formularer og vi giver tips til at finde den rigtige håndværker til netop dit projekt.

Tilbudsmateriale er vigtigt

En lille tilføjelse til artiklen herfra, er at det ALTID kan betale sig at lave et udførligt og grundigt tilbudsmateriale. Når du har det, så er du sikker på at de forskellige tilbud matcher hinanden. Mange begår den fejl at de sammenligner tilbud som egentlig er helt forskellige fordi håndværkerne har tolket tilbudsmaterialet forskelligt. Hvis du ikke selv kan lave et grundigt tilbudsmateriale, så kan det være en god investering at få en arkitekt eller ingeniør med på sidelinjen.

Hvis du har brug for tilbud her og nu, så kan du jo altid indsende din opgave her på 3tilbud.dk, så sørger vi for at finde 3 håndværkere til dig.

Kom gerne med råd

Hvis der er nogle af læserne her på 3tilbud.dk som har gode råd eller tips til hvad I gør når der skal indhentes tilbud fra håndværkere, så smid endelig en kommentar herunder.

4 kommentarer til “Sådan får man tilbud fra håndværkere”

Jeg skal have udplanet et stort stykke have, ca 80. m2
jeg har vidst jorden der skal bruges, der skal etabeleres en afslutning på ca 12m. af den ny anlagte jord/ plæne

Mvh Steffen FIlskov
tlf. 61660063

Hej Steffen, undskyld det sene svar. Men skal du have tilbud fra håndværkere, så vil jeg anbefale dig at indsende din opgave via vores opgaveformular. Så bliver du automatisk kontaktet af 3 leverandører som både har tiden og kompetencerne til din udplantning. Gå til vores opgaveformular hér.

Johnny
3tilbud.dk

Svar

Hej Kim, jeg skal lige have dig til at indsende din forespørgsel via vores opgaveformular, så sikre vi os at du kommer korrekt i gennem systemet.

På forhånd tak for opgaven.

Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.