Kategorier
tagrenovering

Få 3 uafhængige tilbud på tagarbejde

Overvejer du at få lagt et nyt tag? Det er en stor opgave at finde rundt i de mange firmaer, der tilbyder tagarbejde. Hvad skal man kigge efter og hvor meget må det koste, er nogle af de spørgsmål, der melder sig når man skal i gang med tagarbejde derhjemme.

Hos 3tilbud.dk får du 3 uafhængige tilbud på tagarbejde at vælge imellem. Det gør det meget nemmere at vælge, hvilket firma, der skal udføre lige netop dit tagarbejde.

Få tilbud på tagarbejde

Tagarbejde – ikke bare lige…

Når vi taler om tagarbejde og særligt det at få lagt et helt nyt tag, er der rigtigt mange ting, man skal være opmærksom på. Et godt tag bør holde i 30-40 år, men desværre bliver mange tage lagt forkert og det forringer holdbarheden gevaldigt. Nogle tage holder derfor kun 10 år, inden man bliver nødt til at skifte det igen og da det er en bekostelig affære at få skiftet sit tag, kan det godt betale sig, at vælge tagfirmaet med omhu.

Hvad er vigtigt?

En af de vigtigste ting, når man skifter et tag er at sørge for, at afstanden mellem undertag og isolering er korrekt, så der ikke opstår råd og svamp i tagkonstruktionen pga. kondens. En anden ting, man skal være opmærksom på er, om tagfoden er korrekt ventileret. Er den ikke det, vil der danne sig kondens på undersiden af teglstenene, som i værste tilfælde vil knække, hvis det bliver frostvejr. Man skal også sikre sig, at alle huller omkring fx skorstene, ovenlysvinduer og kviste er ordentligt tætnede, så regnvandet ikke kan komme ind i huset gennem taget.

Det svære valg

Det kan være svært at vælge, hvordan det nye tag skal se ud, specielt hvis man gerne vil have noget andet, end det der ligger på huset i dag. Der er rigtig mange spændende typer tagbelægning og garanteret også nogle, der vil passe perfekt til dit hus. Nogle huse er flottest med sortglaseret tegl, andre med røde tegl og andre igen med skiffer eller betontegl, men igen er der ting at være opmærksom på, inden du vælger dit nye tag. Der er nemlig forskel på levetiden på de forskellige tag-typer.

Hvad er prisen

Prisen på at få lagt et nyt tag afhænger af flere ting. Hvis undertaget skal skiftes eller repareres pga. fugtskader eller hvis huset ligger så tæt på nabohuset eller andre konstruktioner, at det er umuligt at sætte stillads op hele vejen rundt om huset, så bliver prisen en anden, end hvis alt er som det skal være og er lige til at gå til.

Tal med firmaerne om de forhold, der gør sig gældende for lige præcis dit hus, inden du vælger hvem af dem, der skal skifte dit tag.