Kategorier
renovering

Få tilbud på Strømpeforing

Strømpeforing er en effektiv metode, hvis jeres kloakledninger er utætte eller stoppede. Med strømpeforing slipper I for et stort gravearbejde, der kan være til gene for beboerne. Rigtig mange kloakledninger er utætte eller tilstoppede. Det kan medføre mange gener for beboerne i boligforeningen – lugt, tilstoppede afløb og rotter.

Strømpeforing benyttes især, hvor det er uhensigtsmæssigt eller besværligt at grave. Steder, hvor det kan være svært at komme til de gamle kloakledninger – måske ligger de under ejendommen eller i en snæver passage.

strømpeforing

Hvordan foregår strømpeforing?

1. Den defekte kloakledning bliver undersøgt med fjernstyret tv-udstyr, så man får et overblik over ledningens tilstand.

2. En blød polyesterstrømpe, der er imprægneret med kunstharpiks, bliver ført ind i den eksisterende kloakledning ved hjælp af vand- eller lufttryk.

3. Når strømpen er helt på plads i kloakledningen, hærdes den ved hjælp af varmt vand, damp eller ultraviolet lys.

4. Strømpen bliver til et nyt rør inden i den eksisterende kloakledning.

5. Arbejdet med strømpeforing foregår over et tidsrum på 24 timer

6. Til sidst tjekkes strømpeforingen igen med tv-inspektion for at sikre, at arbejdet er udført korrekt

Video om strømpeforing


Se flere videoer om strømpeforing på HVTV.dk

Få tilbud på strømpeforing fra 3tilbud.dk

Strømpeforing er en kompliceret affære. Derfor har I brug for specialiserede fagfolk med erfaring med strømpeforing, når I skal i gang med at renovere jeres kloakledning. Få kontakt til fagfolk med viden om strømpeforing her på 3tilbud.dk ved at sende din opgave ind til os – i løbet af få dage vil du modtage uforpligtende tilbud fra flere forskellige virksomheder med speciale i strømpeforing.