Kategorier
renovering

Snerydning – giv skovlen videre

Har du problemer at få udført snerydning? Snerydning kan vokse sig til et stort problem for mange. Grundejerne har pligt til at holde fortov, havegange mm. fri for sne. Men ikke alle har kræfter eller tid til at udføre snerydning.

Få andre til at udføre snerydning for dig

Du kan kontakte firmaer, der udfører snerydning. Det foregår oftest som en abonnementsordning, hvor du er sikret effektiv snerydning. Så behøver du ikke længere holde øje med vejrudsigten og sørge for at være hjemme til at udføre snerydning.

Har du indgået aftale med andre om, at de klarer snerydningen for dig, skal aftalen være skriftlig, og den skal godkendes af politiet.

Snerydning
Snerydning bestil 3 tilbud »

Hvornår skal snerydning være udført?

Som grundejer har du pligt til at rydde sne. Sneen skal ryddes snarest efter snefald – i praksis betyder det, at du skal have ryddet sne inden kl. 7 om morgen, og du skal rydde sne ind til kl. 22. Derudover er du forpligtet til at forebygge glatføre ved at gruse eller salte.

Erstatningsansvar med manglende snerydning

Hvis nogen falder og kommer til skade fordi du ikke havde udført snerydning, kan du komme til at betale erstatning. Den skadelidte skal dog bevise, at ulykken skyldes, at der var glat.

Tre tilbud på snerydning

Bestil tre uforpligtende tilbud på snerydning nu »