Kategorier
facaderenovering

Sandblæsning af facaden – få 3 uafhængige tilbud

Sandblæsning af husfacaden er noget, de fleste mennesker ikke kan overkomme at give sig i kast med selv og mange vælger derfor at få et professionelt firma til at tage sig af opgaven. Men hvem skal man vælge, når tiden er inde til at få sandblæst facaden? Vi giver dig 3 uafhængige tilbud på opgaven, så du i ro og mag kan vælge den løsning, der passer dig bedst.

Tilbud på sandblæsning af facade
Få tilbud på sandblæsning nu

Facaderenovering

Der findes flere forskellige måder at afrense facaden på, inden den igen skal males eller vandskures. En af de mest effektive er sandblæsning, der foregår ved at sprøjte sand direkte på facaden med meget høj hastighed. Derved fjernes alle lag af maling og løst puds og facaden er klar til på ny at blive pudset op og malet eller kalket. Er dit hus fx malet med plasticmaling, er det en god idé at få det sandblæst og malet om, da huset under plasticmalingen ikke kan ånde, hvilket kan betyde, at der samler sig fugt under malingen. Fugten kan altså ikke slippe ud gennem malingen, men bevæger sig i stedet indad i muren, hvilket kan forårsage fugtskader, frostskader og dårligt indeklima.

Både sten og træ

Man kan bruge sandblæsning på flere forskellige materialer. Man kan således både sandblæse på almindelige murstenshuse og på træhuse, der skal klargøres til maling. Sandblæsning er dog en ret aggressiv afrensningsmetode og det er bl.a. derfor en rigtig god idé at overlade arbejdet til et professionelt firma. Så ved du, at arbejdet bliver gjort ordentligt med det samme og at der ikke sker skader undervejs.

Gammelt eller nyt hus

Er dit hus gammelt, er der flere hensyn at tage, når der skal sandblæses end det er tilfældet ved nyere huse. De firmaer, der giver tilbud på opgaven, er alle specialister med mange års erfaring i facaderenovering og de ved præcis, hvordan husets facade skal behandles, for at den igen kan fremstå flot og ikke mindst, for at den kan holde i mange år endnu.

Genbrug

Når man sandblæser er man dels fri for at bruge de giftige opløsningsmidler, som er nødvendige ved andre rensningsprocesser, dels genbruges en stor del af sandet, hvilket er til gavn for miljøet.