Kategorier
renovering

Har du brug for en indretningsarkitekt?

En indretningsarkitekt kan hjælpe dig hvis du træt af at se på de samme gamle møbler, gardiner og gulvtæpper. Trænger dit hjem til fornyelse, men du ved ikke hvor du skal begynde? Hos 3tilbud.dk kan du få 3 uafhængige tilbud på indretningshjælp fra en uddannet arkitekt med speciale i indretning. Alt du skal gøre er at klikke på knappen herunder og udfylde formularen, så får du 3 forslag indenfor tre arbejdsdage. Det er så nemt!

Indretningsarkitekt få 3 uafhængigge tilbud
Få tilbud fra 3 indretningsarkitekter

En arkitekt kan hjælpe

Det kan være svært at finde ud af, hvordan dit hjem nu skal se ud, når du over en årrække har vænnet dig til at se det, som det ser ud nu. Hvad skal laves om og hvor meget? Hvilke farver vil passe til hvilke rum og kan spisestuen måske laves om til dagligstue? Alle disse spørgsmål findes der naturligvis kvalificeret svar på og hvis du vælger at hyre en indretnings arkitekt, er du sikker på, at få den bedst mulige vejledning om alt fra farvevalg til køb af nye møbler.

Bliver du ofte begejstret over nye boligtrends og tænker ”det vil jeg også have”? En arkitekt med speciale i indretning kan hjælpe dig med at få det hjem du altid har drømt om og som er tidssvarende – også om 15 år. Der er ikke noget mere ærgerligt end at bruge penge på ting til hjemmet, som så alligevel viser sig ikke at passe så godt til rummene, som man troede.

Lys og varme

En indretningsarkitekt kan hurtigt danne sig et overblik over din bolig. Ud fra samtaler med dig om stil- og farveønsker, kan arkitekten komme med forslag til indretning med både møbler, lamper og andre ting, som fx TV og stereoanlæg. Lyssætningen er specielt vigtig for at give den helt rigtige stemning til et rum.

Er det fx en dagligstue, der skal indrettes, kan det være en god idé med en lysdæmper på nogle af lamperne, så du kan bløde lyset lidt op om aftenen og på den måde skabe en hyggeligere stemning. Lamperne over spisebordet kan også monteres med en lysdæmper, så rummet kan bruges både til at læse lektier og arbejde ved, og som ramme om en romantisk middag eller en middag med vennerne.

Ønsker du 3 uafhængige tilbud på hjælp fra en indretningsarkitekt, så kommer tilbuddene til dig i løbet af 3 arbejdsdage. God fornøjelse.