Kategorier
murerarbejde

Gode tilbud på filsning

Med filsning kan dit hus komme til at se helt nyt ud igen. Bor du i et murstenshus, der har skader på sten eller fuger, kan du vælge at få det filset, så det fremstår som nyt. At filse sit hus selv kan være besværligt og kan derfor være en god idé at få et professionelt facaderenoveringsfirma til at stå for opgaven. Hos 3tilbud.dk kan du indsende din opgave blot ved at klikke på knappen herunder. Så får du 3 uafhængige tilbud fra 3 forskellige firmaer i løbet af et par dage.

Hvordan filser man?

Filsning udføres typisk med almindelig grå strandmørtel, men du kan også vælge at bruge vandskurringsmørtel, hvis du gerne vil have en anden farve på huset. Vandskurringsmørtel fås nemlig i et utal af farver. Hvis du gerne vil have din filsning til at holde længe, kan du overveje at få den imprægneret med et produkt, der både beskytter facaden og pudset åbent, så muren stadig kan ånde.

Filsning kan bl.a. bruges hvis:

  • Stenene har revner
  • Der er skader i fugerne
  • Der lige er sandblæst

Du gerne vil have et nyt udseende på huset

Når du indsender din opgave til 3tilbud.dk, kan du være sikker på at få 3 uafhængige tilbud fra 3 forskellige, professionelle firmaer, der har specialiseret sig i netop filsning og facaderenovering. Så er du sikker på et godt resultat, uanset hvilket af firmaerne du vælger.

Få en ny facade – Bestil tre tilbud på filsning