Kategorier
facaderenovering

Nye fuger

Fuger kan med tiden blive porøse og smuldre. Når dette punkt er nået, er der ingen vej udenom en omfugning af fugerne. Specielt i større etageejendomme i København er der rigtig mange som trænger til nye fuger.

Få tilbud på nye fuger

3tilbud.dk kan hjælpe dig med nye fuger, vi har nemlig flere firmaer med i vores opgavesystem som har omfugning som speciale. Det betyder at de ikke lavet andet end at omfuge. Når du indsender din fugeopgave til 3tilbud.dk, så sørger vi for at du får tilbud fra 3 virksomheder som vi ved har kompetencerne til netop din opgave, hverenten om det er et lille hus der skal have nye fuger, en industriejendom eller en større boligforening med mange opgange.

fuger
Nye fuger få 3 tilbud

Hvordan foregår en omfugning?

Først vurderes omfanget af opgaven, nogle gange kan man eksempelvis godt have en facade som har meget dårlige fuger men en gavl som har gode fuger. Herefter opsættes stillads, så man kan igangsætte udkradsning af de gamle fuger. Når de gamle fuger er udkradset, så går håndværkerne igang med selve omfugningen. Mørtel sprøjtes ind med specielle fugemaskiner som er meget hurtigere og mere præcise end den “gamle metode” med fugeske. Når omfugningen er færdig afsyres hele facaden, hvorefter den fremstår som helt ny.

Fuger og pris?

Prisen for nye fuger afhænger naturligvis af opgavens omfang. Men en god tommelfingerregel er at omfugning ligger i et prisleje på mellem 450 – 600 kroner per kvadratmeter.

Få et gratis fugetjek

Er du i tvivl om jeres fuger trænger til at blive udskiftet, så indsend din opgave med opgavetitlen “fugetjek“, så sørger vi for at du bliver kontaktet af en professionel fugemand som gratis kommer ud og tjekker om jeres fuger trænger til en omfugning.

Kan man selv omfuge sit hus?

Hvis der skal nye fuger i store dele af huset, eksempelvis en hel facade, så anbefaler vi at man benytter sig af professionelle håndværkere. Men hvis du blot skal lappe lidt, så kan man naturligvis trække i “gør-det-selv” bukserne og forsøge sig ad. Herunder er en god video som punkt for punkt forklarer om processen når man selv skal omfuge.
OBS: Videoen er på Engelsk.