Kategorier
administration

Ejendomsadministration for boligforeninger

Ejendomsadministration kan lette en boligforenings bestyrelse for mange tunge opgaver. Har I brug for et firma, der kan tage sig af ejendomsadministration i jeres andels- eller ejerboligforening? Klik på knappen herunder, udfyld formularen med ønsker til, hvad I har brug for at få løst af opgaver i foreningen og i løbet af 3 arbejdsdage, har I 3 uafhængige tilbud på ejendomsadministration.

Ejendomsadministration få 3 uafhængigge tilbud
Ejendomsadministration få 3 tilbud

Ejendomsadministration

At skulle administrere en andels- eller ejerboligforening kan være en næsten uoverkommelig opgave for en andels- eller ejerboligforening. Ofte vil det være formanden for foreningen eller viceværten, der har det overordnede ansvar for ejendomsadministration i foreningen, men da jobbet er tidskrævende, kan det være en særdeles god idé at hyre et professionelt firma til opgaven.

Hel eller delvis aftale

Hos mange firmaer, der tilbyder ejendomsadministration, kan man vælge imellem to typer aftaler;

  • Fuld aftale på ejendomsadministrationen
  • Delvis aftale på ejendomsadministrationen

Fuld aftale betyder, at administrationsfirmaet varetager samtlige opgaver på ejendommen, lige fra afrapportering og behandling af skadesager til besvarelse af henvendelser fra beboerne og bogføring. Desuden deltager administrationsfirmaet ofte i foreningens bestyrelsesmøder, ligesom firmaet indkalder og deltager i generalforsamlinger. Dette er naturligvis en dyrere løsning end den delvise aftale, men her får man også alle de ydelser, man har brug for i en boligforening.

Delvis aftale betyder, at ejendomsadministratoren klarer nogle af opgaverne, typisk de mest komplicerede og primært de regnskabsmæssige opgaver, mens ejer- eller andelsboligforeningen klarer de resterende opgaver selv. Det kan være en god løsning, hvis man gerne selv vil tage aktivt del i administrationen af ejendommen, men ikke kan overkomme alle opgaverne.

Få 3 tilbud nu

Er du i tvivl om, hvilket firma du skal vælge, kan du klikke på knappen herover og udfylde formularen. Så vil du i løbet af 3 arbejdsdage få tilsendt 3 uafhængige tilbud på din ejendomsadministrations-opgave. Nemmere bliver det ikke!