Kategorier
el-arbejde

Tilbud på dørtelefon med video

Overvejer I at få installeret en dørtelefon med video i jeres hus eller etageejendom, så er 3tilbud.dk det helt rigtige sted at starte. Her kan I få 3 uafhængige tilbud på opsætning af dørtelefon med eller uden video. Når I har bedt om tilbud, går der højst 3 arbejdsdage, så har I tilbud fra 3 forskellige firmaer. Det er da nemt!

I styrer adgangen til jeres ejendom

En dørtelefon med video er en rigtig god idé, hvis I gerne selv vil bestemme, hvem der får adgang til jeres hus eller etageejendom. Der er mange forskellige modeller og mærker at vælge imellem, men fælles for enhver dørtelefon med video er, at de er udstyret med en mindre eller større skærm, der tillader beboeren at se den gæst, som gerne vil ind i huset.

Udover at se personen, kan man naturligvis også kommunikere med vedkommende og derved sikre sig, at han eller hun har et lovligt ærinde i huset, inden man giver vedkommende lov til at komme indenfor.

Dørtelefon få 3 uafhængigge tilbud

Video har præventiv virkning

En dørtelefon med video har ikke kun ovennævnte funktion, den har også en vis præventiv virkning på ubudne gæster, der via en traditionel dørtelefon meget ofte kan få adgang til ejendommen, blot ved at ringe på hos et par af beboerne. Ofte tror beboerne, at der er tale om et avisbud og de lukker derfor personen ind.

Med en dørtelefon med video ved ubudne gæster, at de kan ses på skærmen, når de vil ind i ejendommen. Det gør i mange tilfælde, at tyveknægte og andre uden lovligt ærinde i ejendommen vælger ejendommen fra og finder et andet sted at lave unoder.

Prisen for dørtelefon

En god tommelfingerregel siger, at en dørtelefon koster omkring kr. 2500 pr. lejlighed. Prisforskellen på en dørtelefon uden video og en med er ikke særligt stor. I de fleste tilfælde kan det derfor godt betale sig, at give lidt ekstra for at få den øgede sikkerhed, der følger med at kunne se, hvem der står ved døren og vil ind.

VIDEO: Hvad koster dørtelefon med video?

Installation af dørtelefon?

I etageejendomme kan det være en god idé at få hjælp til at installere dørtelefonen. Det er noget kompliceret at få alle lejlighedernes svarstationer til at spille sammen med anlægget ved døren, hvis man ikke er professionel og ved, hvad man har med at gøre.

De fleste el-installatører ved, hvordan man opsætter dørtelefonerne og mange af dem kan tillige selv levere selve anlægget. Hvis I overvejer at få opsat et dørtelefon-anlæg i ejendommen, vil det derfor typisk være el-installatører, der responderer på jeres opgave.