Kategorier
markiser

Nye billige markiser med opsætning

Overvejer du, hvordan din nye markise skal se ud? Hvor den skal sidde og om den skal kunne betjenes manuelt eller være elektrisk? Klik på knappen herunder og få 3 uafhængige tilbud på markiser fra tre forskellige firmaer. Det tager kun 3 arbejdsdage, så ligger tilbuddene klar til dig i din mailboks. Det er da nemt!

Markiser få 3 uafhængigge tilbud
Markiser få 3 tilbud

Markiser er ikke bare markiser

Der findes et utal af forskellige markiser på markedet i dag. Nogle kan monteres direkte på tagkonstruktionen, andre skal monteres på væggen. Nogle markiser er elektriske, så det eneste du behøver at gøre, er at trykke på en knap for at rulle dine markiser ud, andre er manuelt betjente, hvilket betyder, at du skal bruge håndsving for at rulle markisen ud og ind.

Og så er der designet. Markiser fås i et væld af forskellige farver og mønstre for ikke at tale om kvaliteter. De fleste kan holde til både vind og vejr, men der kan være stor forskel på, hvor lang tid de holder sig pæne og hvordan de bedst vedligeholdes.

Det ekstra rum

At føje en markise til huset er næsten som at føje endnu et rum til boligen. Sommeren bliver længere, fordi du ikke skal bekymre dig om lidt småregn – du kan stadig sidde ud på terrassen og nyde den lune luft. Du behøver heller ikke tage hynderne fra havemøblerne ind om aftenen, for når duggen falder, ja så falder den på markisen og ikke på møblerne. Terrassen bliver en helt naturlig forlængelse af stuen og du vil opleve, at havedøren oftere står åben hele dagen til glæde for dig og for resten af familien.

Opsætning af markiser

Du kan naturligvis vælge at købe en markise og selv sætte den op, men hvis du hellere vil have professionelle folk til at klare opgaven, er der råd for det også. Mange markisefirmaer tilbyder opsætning i forbindelse med køb af markisen og her får du naturligvis også vejledning i, hvordan du bedst passer på din nye markise.

Klik på knappen herover og udfyld formularen grundigt, så får du 3 uafhængige tilbud på din nye markise inden der er gået tre arbejdsdage. Nemmere bliver det ikke.