Kategorier
isolering

Billig isolering – Få 3 pris tilbud på isolering

Billig isolering er et omdiskuteret emne, især på grund af de stigende omkostninger på el, olie og generelt energi. Der er mange måder at isolerer eller efterisolerer sit hus. Man kan isolerer -hulmur, -gulv, -loft, osv. Læs mere om hvorfor det er smart at isolerer.

Isolering kan godt være lidt en jungle, hvilken type skal man vælge, hvem skal man kontakte og hvad er prisen på isolering.. Vi gør det meget simpelt for dig, du sender din isolerings opgave til os, og så bliver du kontaktet af 3 firmaer som kan udfører din opgave.

Isolering af gulv

Der er mange gulve som ikke er isoleret tilstrækkeligt, det kan nemt og billigt afhjælpes med en efterisolering af gulvet. Etageadskillelser kan også sagtens isoleres med en betydeligt gevinst i form af en noget lavere varmeregning. En side gevinst ved at isolerer i etageadskillelser er at isoleringen er støjdæmpende, ergo lyd-isolerer man samtidigt. Få tilbud på isolering af dit gulv nu.

Hulmursisolering

De fleste ældre huse (fra før 1975) er som standard ikke hulmursisolereret. Det betyder et stort varmetab, og dermed en stor varmeregning. En hulmursisolering kan klares meget nemt, og vil tjene sig hjem på mellem 1-4 år, fordi man simpelthen får så stor en besparelse på varmeregningen. Hulmursisolering kan klares med både Rockwool, papiruld og flamingo granulat. Og samtlige produkter bliver indblæst i hulmuren, så det er en relativ lille opgave at klare, dog er der stor gevinst at hente på en hulmursisolering.

VIDEO: Hvad koster hulmursisolering?

Isolering af krybekælder

Hvis der er krybekælder under dit gulv, kan det være en rigtig god idé at få isoleret krybekælderen. Man isolerer krybekældre for at undgå fugt og kulde nede fra jorden. Når man isolerer krybekældre er det meget vigtigt at ventilationen stadig fungerer, så man undgår råd og svamp. 3tilbud.dk samarbejder med professionelle virksomheder som kan isolerer din krybekælder.

Loftisolering

Hvis dit loft ikke er isoleret godt nok, kan det igen her være yderst rentabel at få lavet en efterisolering. Du kan selv tjekke om dit loft er isoleret godt nok. Der skal over alt ligge minimum 300 mm. isolering, læg især mærke til om isoleringen er faldet sammen, eller om der er huller i loft isoleringen. Er der huller eller er selve isoleringen mindre en 300 mm. så kan det betale sig at få efterisoleret loftet. Man kan både isolerer loftet med løst granulat, men også de traditionelle batts. 3tilbud.dk samarbejder med mange firmaer rundt i hele Danmark som kan hjælpe dig med til dels at tjekke- men også at isolerer dit loft.

Isoleringsopgaver 3tilbud.dk kan hjælpe dig med:

 • Isolering med Rockwool, Papiruld, Isover eller Flamingo
 • Hulmurs isolering
 • Gulv isolering
 • Isolering af krybekælder
 • Loft isolering
 • Indblæsning i etageadskillelser
 • Isolering i skunkrum eller skråvægge
 • Lyd-isolering
 • Isolering af built-up tag

billig-isolering

Sådan får du billig isolering

 1. Du bruger 2 minutter på at udfylde vores tilbuds formular, og derved beskriver din opgave.
 2. Vi finder 3 isolerings firmaer som kan udfører din opgave, og som er indenfor dit geografiske område.
 3. Isoleringsfirmaerne kontakter dig, og giver dig prisen direkte over telefonen, eller aftaler et besigtigelses møde.
 4. Du vælger hvem du gerne vil have til at udfører din isolerings opgave!