Videoovervågning kom i gang i dag

Der er ingen tvivl om, at det er voldsomt frustrerende at møde op til en virksomhed om morgenen, der har haft indbrud i nattens løb. Videoovervågning er en effektiv partner i kampen mod indbrudstyve, dels fordi det virker præventivt at opsætte videoovervågning og dels fordi videoovervågning kan levere entydige beviser i tilfælde af indbrud.

Klik på knappen herunder, hvis du gerne vil have 3 tilbud fra 3 uafhængige leverandører af videoovervåg i løbet af tre dage.

Hvor er videoovervågning forbudt?

De fleste steder på privat grund, må man gerne opsætte videoovervågning. Der er dog visse undtagelser, fx må man ikke opsætte videoovervågning på steder hvor;
- kameraet peger ud mod offentlig gade eller vej
- hvor kameraet filmer medarbejdere i virksomheden

Alle andre steder i virksomheden er det ikke kun lovligt, men også en rigtig god idé at sætte videoovervågning op, så du er med til at sikre dine værdier mod tyveri.

Kontakt 3tilbud.dk i dag og få 3 uafhængige tilbud fra 3 forskellige leverandører af videoovervågningsudstyr i løbet af få dage. Alt hvad du herefter skal gøre er i ro og mag at finde den leverandør, der bedst lever op til dine forventninger og tage kontakt til firmaet. Det er da nemt.

Comments are closed.